Vračila in reklamacije

Vračila in reklamacije

Vračilo blaga

V primeru spletnega nakupa ima kupec pravico, da v štirinajstnih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek prevzema blaga (20,00€). Kupec ga lahko dostavi tudi sam ali pošlje po pošti na lastne stroške. Kupnino mora podjetje vrniti najkasneje v štirinajstih dneh po prevzemu blaga.  Obrazec za odstop od pogodbe lahko najdete tukaj: KLIK.

Izdelki ne smejo biti sestavljeni, morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Vrnjeno blago mora biti v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Vrnjeni predmet mora biti v originalni embalaži, ki pa je lahko odprta (odlepljeni zaščitni trakovi).

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih predmet so izdelki narejeni po želji in natančnih navodilih naročnika, razen če sta se pogodbeni stranki drugače dogovorili.

Reklamacije

Garancija na vse izdelke je 12 mesecev.

V kolikor pri prevzemu ali uporabi izdelka ugotovite nepravilnosti nas prosim pisno obvestite na info@kupipohistvo.si.

Reklamacijo podrobno opišite in priložite fotografije.

Težavo bomo odpravili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 45 dni. Stroške prevzema in dostave reklamacijskih delov krije prodajalec.

V primeru neupoštevanja navodil za montažo in uporabo garancija ne velja.

 

You've just added this product to the cart: