Kotne garniture U

Kotne sedežne garniture spadajo med najbolj priljubljene oblike pohištva v dnevnih prostorih. Prednost kotne sedežne garniture je v tem, da ustvarijo optično iluzijo večjega prostora in hkrati povečajo njegovo funkcionalnost. Narejene so narejene tako, da se prilegajo v rob prostora, zato nam kotne sedežne garniture nudijo večji prostor za sedenje kot tradicionalne garniture.

V naši spletni trgovini so na voljo kotne sedežne garniture različnih oblik in velikosti. Na voljo so tudi kotne sedežne garniture s posteljno funkcijo, ki vam nudi še dodatno udobje. Ko se odločate za nakup kotne sedežne garniture, bodite pozorni na to, da bo izbrana velikost ustrezala vašemu prostoru in se bo stilsko ujemala z ostalim pohištvom. Razmislite, kako veliko garnituro potrebujete in kakšne oblike mora biti, da vam bo lahko še dolgo služila.

Poglejte si tudi kotne garniture L in druge sedežne garniture v naši ponudbi.

Filter

Kotne sedežne garniture so odlična izbira za vse, ki v svojem dnevne prostoru želijo dovolj velik, udoben in funkcionalen prostor za sedenje in sproščanje. Zaradi svoje oblike se kotne sedežne garniture odlično obnesejo tudi v manjših prostorih. Verjamemo, da boste v bogati ponudbi različnih oblik in velikosti tudi vi prišli do prave kotne sedežne garniture, ki bo ustrezala vašim potrebam in okusom. Za usklajen in urejen videz doma si poglejte tudi našo ponudbo pohištva za dnevne sobe.

Tiste, ki od svoje kotne sedežne garniture želijo čim več funkcionalnosti bodo zagotovo navdušili modeli s posteljno funkcijo. Na ta način lahko sedežna garnitura nudi še več prostora za sproščanje ali pa se spremeni v veliko in udobno ležišče za goste. Pri nakupu kotne sedežne garniture se lahko odločite tudi za nakup privlačnega tabureja v isti barvi kot garnitura.

V podjetju Urba že od leta 1993 opremljamo vaše domove. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri in nakupu vaše nove kotne sedežne garniture. Kontaktirajte nas in naši prodajalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč!

You've just added this product to the cart: