Dobrodošli v spletni trgovini Kupipohištvo.si

Trenutni skupni znesek: 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.Latex ležišče Settal

Klikni na fotografijo za povečavo.

Več pogledov

Latex ležišče Settal

Sedem consko ležišče SETTAL je primerno za:

 • ODRASLE, ki pretežno spijo na boku, saj dovršena konfiguracija- 7 različno trdih predelov nudi optimalno prilagodljivost pritiskom, ki jih telo izvaja na ležišče.
 • MLADOSTNIKE, ki imajo zaradi prehitre in neusklajene rasti bolečine. Ustrezna trdota in točkovno prilagodljive cone nudijo fantom pravilno oporo v ramenih, odraščajočim deklicam pa v predelu bokov.

Ležišče Settal je na voljo v vseh dimenzijah.

PRAVILNA IZBIRA: Ker kot vi tudi mi želimo, da izberete zares pravo ležišče za vašo postavo, nas pred nakupom po spletu prosimo pokličite ali nam pišite. Izbira ležišča je zahteven proces, zato priporočamo posvet s strokovnjakom ali obisk ene od naših poslovalnic.

Ljubljana (tel.: 01 810 90 32),
Maribor (tel.: 02 320 50 86) in
Ravne (tel.: 02 82 15 001).

HITER NASVET: Želite nasvet TAKOJ ne glede na dan in uro: pokličite 040 591 170 ali nam pišite na info@zelenatrgovina.si in odgovor boste prejeli le v nekaj minutah. Več informacij na eko spanju vas čaka na www.zelenatrgovina.si, kjer najdete tudi vodiče s strokovnimi nasveti za nakup ležišča.


Možne vse dimenzije.
Za dodatne informacije smo vam na razpolago.

Zaloga: Na zalogi. Dobavni rok 3 do 10 dni.

Redna cena: 503,90 €

Spletna cena: 453,51 €

(Pokličite in povprašajte za aktualno ponudbo.)

Privarčujete 50,39 €

Velja za dimenzijo 80/90 x 190/200.

Sprejemamo samo telefonska naročila - 02 82 15 000
Pošlji povpraševanje
Možnost obročnega odplačevanja!

Informacije in telefonska naročila

Pokličite:
01 81 09 032

info@zelenatrgovina.si


Navedena cena ne vsebuje stroškov dostave,
ki znašajo 9.90€.

Na voljo v treh trdotah:

 • M- do 75 kg telesne teže
 • T-. 75 do 95 kg telesne teže
 • ET- nad 95 kg telesne teže

Višina jedra 14 cm.

Zakaj EKO latex ležišče?

Latex- penjeni naravni kavčuk, prepreden s številnimi luknjicami in kanali, kar omogoča zdravo zračnost.

 •  izjemno prožen in točkovno prilagodljiv material telesu nosi optimalno ergonomsko podporo
 •  antibakterijski, onemogoča razvoj pršic, klic in plesni, ki slabo vplivajo na človekovo zdravje in počutje

EKO, ker je narejen od začetka do konca popolnoma na okolju prijazen način, kar pomeni, da je popolnoma varen in neškodljiv tudi za vaše zdravje ali zdravje vašega otroka

Zakaj EKO spanje?

 • ker je boljše, saj so materiali mehkejši in čistejši. Bombaž pridelan brez škodljivih kemikalij ter brez vsebnosti umetnih materialov je v dotiku s kožo in za vaše počutje mnogo bolj prijeten, mehak in zračen.
 • ker je zdravo. Za vas in za svet. V vaši postelji tako ni nobenih sledi pesticidov, herbicidov, formaldehida, insekticidov,.. Ne v vašem ležišču, vzglavniku, odeji ali posteljnini in zaradi teh izdelkov ne v zemlji in vodi. Ali ste vedeli, da se med proizvodnjo ene rjuhe iz konvencionalnega bombaža uporabi približno 1 kilogram nevarnih kemikalij?
 • ker je pošteno, saj kmetje na bombažnih poljih delajo popolnoma brez uporabe škodljivih kemikalij- varujejo svoje zdravje ter kakovost končnega izdelka; delajo v dostojnih pogojih in prejmejo pošteno plačilo za svoje izdelke- gradijo prihodnost. Prepovedano je delo otrok. S svojim delom morajo biti popolnoma samozadostni, brez finančnih injekcij dobrodelnih organizacij- gradijo zdravstvene domove, šole,..
 • ker ne povzroča trpljenja, kavčuk se pridobiva pod strogim nadzorom organizacij, ki ne dopuščajo neodgovornega ravnanja z gozdovi, priznavajo in spoštujejo pravice avtohtonih ljudstev, ustrezno ščitijo območja in živali, ki potrebujejo zaščito (kulturna in sveta mesta, ogrožen življenjski prostor živali in rastlin),…

Prevleke ležišč in nadvložkov:

SLEEP on NATURE- najčistejša oblika boombaža- definitvno ena od najboljših prevlek v Evropi.

Prevleka iz 100% organskega bombaža Sleep on nature (spanje na naravi). Ime ne more biti bolj primerno. Najčistejša oblika bombaža, pridelanega na družbeno in okoljsko odgovoren način, vas bo s svojo močno, a mehko strukturo, bogatim bombažnim polnilom, naravno barvo nebeljenega bombaža in z očem všečnim modnim, a naravnim videzom popolnoma očarala

SLEEP in GREEN- zaščita pred pršicami je za nas samoumevna.

Raziskave so pokazale, da apreture, ki jih za uničevanje pršic nanašajo na tkanine, škodljivo vplivajo tudi na človeka. Tkanina Sleep'n green ne škoduje okolju in ljudem. Organski bombaž z apreturo evkaliptusa brez motečega vonja in kemije, bo v kombinaciji z zračnim letvenim dnom, naravnim ležiščem najbolj optimalna in za vas neškodljiva zaščita proti pršicam.


Redna cena je priporočena cena proizvajalca.

Dimenzije artikla Možne vse dimenzije.

FSC (Forest Stewardship Council) podpira odgovorno gospodarjenje z gozdovi po vsem svetu.

Načela in kriteriji, ki opisujejo standarde upravljanja z gozdovi:

 • - preverjanje zakonitosti po vseh veljavnih zakonih
 • - vzdrževanje ali izboljšanje dolgoročne socialne in gospodarske blaginje gozdnih delavcev in lokalnih skupnosti ter spoštovanje pravic delavcev
 • - priznavanje in spoštovanje pravic avtohtonih ljudstev
 • - zmanjšanje okoljskega vpliva sečnje in vzdrževanje ekološke funkcije in celovitost gozda
 • - pravično uporabo in delitev koristi
 • - prepoznavanje in ustrezno upravljanje območij, ki potrebujejo posebno zaščito (npr. kulturnih ali svetih mest, ogrožen življenjski prostor živali in rastlin)

 

Preberi več: http://www.fsc.org/pc.html

Ena od prioritet v mojem življenju je, da s svojim življenjem čim manj obremenjujem okolje,ter se izogibam nepravičnemu sistemu, ki podcenjuje delavce in jih zasužnjuje. Zato se kot potrošnica vedno sprašujem od kod izdelki, ki jih uporabljam. Logična posledica tega je, da sem se poleg udobja ležišča in z vidika ekologije, odločila za izdelek, ki upošteva načela pravične trgovine, je ekološki in ne obremenjuje okolja, ter je med drugim tudi slovenski proizvod. Skoraj 1/3 življenja preležimo v postelji in sama si ne bi želela ta čas preživeti na jogiju, obdelanem s kemikalijami, saj se zavedam, da kemikalije s tem vstopajo tudi v moje telo. Poleg tega pa sem tudi alergik na pršice in mi ležišče iz 100% naravnega lateksa ustreza tudi po tej plati.

Jadranka Juras (foto: Marko Ocepek)