Dobrodošli v spletni trgovini Kupipohištvo.si

Trenutni skupni znesek: 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

O podjetju

IN DEKOR d.o.o.,

Šentilj pod Turjakom 38,
2382 Mislinja

PE Pohištvo
2390 Ravne na Koroškem
Skladišče: Dobja vas 194
Razstavni salon: Partizanska 4

Email: info@indecor.si

Davčna št.: SI15384560
Matična št.:6214452000

TRR:

  • IBAN SI56 0254 6026 0049 617 (NLB d.d.)

Indecor Home fashion

 

Podjetje In dekor d.o.o. je lastnik domene www.kupipohistvo.si  in je na svojo stran uspelo pridobiti renomirane partnerje z dolgoletnimi izkušnjami pri proizvodnji in trženju izdelkov za dom. Kupcem ponujamo le kakovostne EVROPSKE proizvode in se držimo rokov dobave. Ob morebitnih vprašanjih ali težavah vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Za vsako skupino proizvodov vam je na voljo strokovnjak, ki vam bo z veseljem svetoval in pomagal pri nakupu.

Pri nas je v ospredju kupec in ne proizvod.

V podjetju Urba vam že 21. leto opremljamo domove. V Sloveniji imamo več kot 49.000 kupcev, ki uporabljajo naše izdelke. Smo ekskluzivni zastopnik renomirane oblikovalske hiše Top-Möbel design za trge Slovenije, Avstrije in Hrvaške. Pohištvo nam po naših načrtih izdelujejo v priznanih evropskih tovarnah, zato ga v klasičnih pohištvenih salonih  ni možno kupiti. To daje našim proizvodom dodatno ekskluzivnost.

Naši izdelki so veliko cenejši od primerljivih v pohištvenih salonih, saj se v Evropi pod našo blagovno znamko proda ogromno pohištva, ki se proizvaja izključno za nas, brez dragih posrednikov, veleprodajnih skladišč, pohištvenih salonov in prodajnega osebja.

Centralno skladišče imamo v Nemčiji v okolici Stuttgarta. Distribucijsko skladišče za Slovenijo, Avstrijo in Hrvaško je na Ravnah na Koroškem, kjer je možen tudi ogled pohištva in na vašo željo tudi osebni prevzem.

Dodatno kompetentnost našemu podjetju daje tudi 3 kratna  uvrstitev med Gazele - najhitreje rastoča slovenska podjetja.


Ležišča blagovne znamke Naturna so edina ležišča v Sloveniji, ki so od začetka do konca izdelana brez škodljivih kemikalij (formaldehida, pesticidov, herbicidov, insekticidov,...). Narejena so iz 100% naravnega latexa in prevlek iz 100% ekološkega bombaža. Tako se ležišče ob uporabi naravnih materialov popolnoma prilagaja vašemu telesu, nudi udobje ter naravno antialergijsko zaščito.   

A za eko spanje naravni materiali niso dovolj. Ob proizvodnji ležišč so nam poleg skrbi za okolje, pomembni tudi ljudje v celotnem procesu proizvodnje. Zato so naši izdelki narejeni izključno v Evropi- Slovenija, Belgija, Nemčija. S proizvodnjo eko latexa v narodnem parku je podjetje prvo v Belgiji, ki ima proizvodnjo urejeno po principu zaprte zanke. Tako se niti kaplja pitne vode ne uporabi v industrijske namene in niti kaplja odpadne vode ne steče v kanalizacijo. Odgovornost se kaže tudi na področju pridobivanja surovin, saj so le te pridobljene znotraj Rainforest in Fair Trade organizacij pravične trgovine v Afriki in na Gvatemali.

Imamo dolgoletne izkušnje pri prodaji izdelkov za zdravo spanje in smo prepričani. da le kontrolirano in odgovorno ravnanje do narave in vseh živih bitij od surovine do končnega izdelka, lahko zagotavlja prijetno, zdravo in mirno spanje tudi za uporabnika.  

Lenago Schlafcomfort - nemška blagovna znamka posteljnih sistemov, specializirana za internetno prodajo ležišč iz hladno penjene in spominske pene, vzmetnic in posteljnih podlog- letvic. Proizvodnja poteka v Sloveniji, poslujejo pa na tržiščih Nemčije, Avstrije, Švice in Poljske. Od minulega leta so prisotni tudi v Sloveniji in na Hrvaškem.


Vsi naši proizvodi imajo Eco FSC certifikat, ki zagotavlja , da so proizvedeni iz lesa, ki je pridobljen z nadzorovano sečnjo, zagotovljeno je pogozdovanje, spoštujejo se delavske pravice in interesi avtohtonih prebivalcev. Prepovedano je izkoriščanje cenene delovne sile, dobiček je pravično razdeljen. Preberi si več: http://www.fsc.org/pc.html