Dobrodošli v spletni trgovini Kupipohištvo.si

Trenutni skupni znesek: 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.Latex vzglavnik Classic

Klikni na fotografijo za povečavo.

Več pogledov

Latex vzglavnik Classic

Vzglavnik iz EKO latexa CLASSIC je primeren za otroke od 3 leta dalje oziroma za ljudi, ki ne želijo anatomsko oblikovanega vzglavnika, vseeno pa želijo za zdravo spanje zračen, mehak ter prilagodljiv vzglavnik.

PRAVILNA IZBIRA: Ker kot vi tudi mi želimo, da izberete zares pravo ležišče za vašo postavo, nas pred nakupom po spletu prosimo pokličite ali nam pišite. Izbira ležišča je zahteven proces, zato priporočamo posvet s strokovnjakom ali obisk ene od naših poslovalnic. Ljubljana (tel.: 01 810 90 32), Maribor (tel.: 02 320 50 86) in Ravne (tel.: 02 82 15 001).

HITER NASVET: Želite nasvet TAKOJ ne glede na dan in uro: pokličite 040 591 170 ali nam pišite na info@zelenatrgovina.si in odgovor boste prejeli le v nekaj minutah. Več informacij na eko spanju vas čaka na www.zelenatrgovina.si, kjer najdete tudi vodiče s strokovnimi nasveti za nakup ležišča.


  • Dolžina: 60cm
  • Širina: 40cm
  • Višina: 11cm

Zaloga: Na zalogi. Dobavni rok 3 do 10 dni.

79,95 €
Sprejemamo samo telefonska naročila - 02 82 15 000
Pošlji povpraševanje
Možnost obročnega odplačevanja!

Informacije in telefonska naročila

Pokličite:
01 81 09 032

info@zelenatrgovina.si


Navedena cena ne vsebuje stroškov dostave,
ki znašajo 4.90€.

Zakaj latex vzglavnik

Vzglavnik mora ne glede na vaš položaj med spanjem nuditi pravilno oporo vratni hrbtenici in glavi. Jedra vzglavnikov iz latexa so zračna in anatomsko oblikovana. Dajejo konstantno oporo telesu, saj se polnilo ne razmika, kar je le ena od slabosti vzglavnikov polnjenih s poliuretansko peno, perjem, semeni,…

Zakaj si zasluži ime EKO?

Eko latex in bombaž, ki nista bila nikoli v stiku s kemikalijami sta že v osnovi antimikrobiološka in antibakterijska ter tako odpornejša na bakterije in glive. Zaradi naravne zaščite proti pršicam je tako vzglavnik primeren tudi za astmatike in alergike.

Ta vzglavnik je narejen od začetka do konca na okolju prijazen način in je tako popolnoma varen in neškodljiv tudi za vaše zdravje in zdravje vašega otroka.

Dimenzije artikla Classic 60 x 40 x 11

FSC (Forest Stewardship Council) podpira odgovorno gospodarjenje z gozdovi po vsem svetu.

Načela in kriteriji, ki opisujejo standarde upravljanja z gozdovi:

  • - preverjanje zakonitosti po vseh veljavnih zakonih
  • - vzdrževanje ali izboljšanje dolgoročne socialne in gospodarske blaginje gozdnih delavcev in lokalnih skupnosti ter spoštovanje pravic delavcev
  • - priznavanje in spoštovanje pravic avtohtonih ljudstev
  • - zmanjšanje okoljskega vpliva sečnje in vzdrževanje ekološke funkcije in celovitost gozda
  • - pravično uporabo in delitev koristi
  • - prepoznavanje in ustrezno upravljanje območij, ki potrebujejo posebno zaščito (npr. kulturnih ali svetih mest, ogrožen življenjski prostor živali in rastlin)

 

Preberi več: http://www.fsc.org/pc.html